Нашият Персонал

За Нас

Повече от 10 години предоставяне на иновативни решения, които подобряват здравето и качеството на живот на тези, които се нуждаят от денонощни помощни услуги. Утвърдили сме се като една от най-опитните компании за Домове за Възрастни. Нашият подход към качествената грижа се фокусира върху ангажимента за предоставяне на ниво на експертен опит, обучение, обслужване на пациентите и наблюдение, което е трудно да се постигне в нашата индустрия.

Прекрасно организиран, чист и професионално поддържан дом за възрастни хора. Персоналът е безкрайно услужлив и вежлив.
Грижите положени за моята майка надхвърлиха очакванията. Собственичката на дома беше в непрекъснат контакт с мен и индувидуалните нужди на моята майка бяха уважени и задоволени.
Никога не лесно да настаниш близките си в такъв дом. Но, за съжаление, често това е единственият избор. От все сърце препоръчвам този дом.

Нина Григоров

Обстоятелствата в моя случай не бяха никак лесни, настаняване на близък човек в дом за грижи е винаги труден и стресов процес така или иначе. Думите не стигат за да изразя благодарността си на всички в дом Феде ин Мария Гардънс, както за първоначалната подкрепа, така и, дори повече, за продължаващата подкрепа и грижа която те полагат за сестра ми. Благодарение на техните усилия и ангажираност тя има шанса за по-добро качество на живот, въпреки всички усложнения при нея. Добавените възможности за по-добра и редовна медицинска грижа, а също и рехабилитацията пред;лагана допълнително, вече има видими резултати! Редовната връзка и комуникация осигурява на мен спокойсвието че винаги съм в течение на събитията и мога винаги да разчитам на подкрепа! Препоръчвам безрезервно!
Препоръчвам

Здравко Фиданов

Изключително доволни сме. Любезен персонал, който създава домашна атмосфера в обгрижването на възрастните хора. Обстановка е отлична, в менюто винаги са включени плодове, салати. Брат ми и аз се успокоихме, защото за баща ни, който е на 87г. е най-добре да получава грижи 24часа в денонощието.

Мария Михайлова

× How can I help you?